Ontdek de Voordelen van de Milon Cirkel voor een Actief en Gezond Leven!

Ontdek de Voordelen van de Milon Cirkel voor een Actief en Gezond Leven!

 

De Milon Cirkel is een trainingsprogramma dat speciaal is ontworpen om jou te helpen fit te blijven, ongeacht je leeftijd. Het maakt gebruik van slimme fitnessapparatuur die eenvoudig en veilig is om te gebruiken. Nu denk je misschien: “Wat zijn de voordelen voor mij als 80-jarige?” Nou, ik zal het je vertellen! Hier zijn enkele geweldige voordelen van de Milon Cirkel:

 1. Tijdbesparend: De Milon Cirkel is perfect voor mensen die niet veel tijd hebben. Met dit programma hoef je maar twee keer per week, slechts 35 minuten per keer, te trainen. Dat is minder dan een uur per week! Je kunt de Milon Cirkel zelfs vergelijken met een bezoek aan de supermarkt. Je gaat van apparaat naar apparaat, net als wanneer je je boodschappen in verschillende gangpaden verzamelt. Het is snel en efficiënt!
 2. Veilig en gemakkelijk: De Milon Cirkel is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. De apparaten zijn instelbaar op jouw niveau en bewegen automatisch naar de juiste positie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verstellen van gewichten of ingewikkelde instellingen. Dit maakt de training eenvoudig en geschikt voor mensen van alle leeftijden, inclusief 80-jarigen.
 3. Volledige lichaamstraining: Met de Milon Cirkel train je alle belangrijke spiergroepen van je lichaam. Dit helpt je om sterker en fitter te worden, en het verbetert je algehele balans en mobiliteit. Stel je voor dat je sterke benen hebt waarmee je gemakkelijker kunt opstaan uit een stoel of traplopen. Of sterke armen waarmee je je kleinkinderen kunt optillen. De Milon Cirkel helpt je om dagelijkse activiteiten gemakkelijker te maken!
 4. Persoonlijke begeleiding: Bij de Milon Cirkel word je begeleid door professionele trainers. Ze zullen je helpen met de juiste houding en techniek, zodat je het maximale uit je training kunt halen zonder jezelf te bezeren. Je staat er nooit alleen voor en ze zijn er om al je vragen te beantwoorden.
 5. Resultaten zien en voelen: Een van de beste dingen aan de Milon Cirkel is dat je snel resultaten zult zien en voelen. Door regelmatig te trainen, zul je merken dat je meer energie hebt, beter slaapt en je fysiek sterker wordt. Je houdt namelijk langer die wandeling of ”ff de trap snel op” vol! Samen buiten met je (klein)kids even buiten voetballen gaat je gemakkelijker af en dat is toch waar we het stiekem voor doen!
 6. Sociale interactie: De Milon Cirkel biedt ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten te leggen. Je kunt andere mensen van verschillende leeftijden en achtergronden ontmoeten die ook aan de Milon Cirkel deelnemen. Samen trainen zorgt voor een gezellige en motiverende sfeer waarin je elkaar kunt aanmoedigen en inspireren.
 7. Beter gewichtsbeheer: Door regelmatig de Milon Cirkel te gebruiken, kun je je stofwisseling stimuleren en calorieën verbranden. Dit kan helpen bij het behouden van een gezond gewicht of het bereiken van je gewichtsdoelen. Een gezond gewicht draagt bij aan een betere algehele gezondheid en kan het risico op bepaalde gezondheidsproblemen verminderen.
 8. Verminderde kans op blessures: De Milon Cirkel richt zich op een gecontroleerde beweging en helpt bij het versterken van je spieren en gewrichten. Dit kan de kans op blessures verminderen, vooral bij dagelijkse activiteiten zoals tillen, bukken of traplopen. Je kunt je zelfverzekerder voelen en met meer gemak bewegen in je dagelijks leven.
 9. Geestelijke voordelen: Regelmatig bewegen met de Milon Cirkel kan niet alleen je lichaam, maar ook je geest ten goede komen. Lichaamsbeweging stimuleert de productie van endorfines, ook wel bekend als “gelukshormonen”, die je humeur kunnen verbeteren en stress kunnen verminderen. Het kan ook helpen om geestelijke scherpte en concentratie te bevorderen, wat vooral belangrijk is naarmate we ouder worden.

  De Milon Cirkel biedt vele voordelen voor een actief en gezond leven, ongeacht je leeftijd. Of het nu gaat om tijd besparen, veiligheid, volledige lichaamstraining, persoonlijke begeleiding, sociale interactie, gewichtsbeheer, blessurepreventie of geestelijke voordelen, de Milon Cirkel kan een geweldige aanvulling zijn op je dagelijkse routine.

  Dus waar wacht je nog op? Kom in actie en ontdek zelf de voordelen van de Milon Cirkel! Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken en hoeveel positieve veranderingen je in je dagelijks leven zult ervaren. Meld je aan voor een vrijblijvende proefmaand en ervaar de Milon Cirkel zelf!

  Blijf gezond en actief!

Wat onze leden zeggen

Melissa

Sinds november 2021 ben ik samen met een vriendin gaan sporten bij Sport & Slank in Oudenbosch. Ik vind het leuk als er een balans is tussen actie en gezelligheid. Dat heb ik hier gevonden! Robin hoort mijn geklaag aan, maar krijgt het toch voor elkaar mij te activeren en dat ik netjes 2 keer per week in de sportschool ben. Op naar nog vele sportieve lachmomenten!

Melissa

Kevin

Goede begeleiding en prettige ambiance stimuleren een goede work-out!

Kevin

Ik sport ruim een jaar bij Sport en Slankstudio, onder de bezielende leiding van Puck. De persoonlijke, professionele aandacht werkt goed voor mij . Tijdens de lockdown allerlei mogelijkheden om toch te sporten , thuis maar ook, zodra dit mogelijk was, ook buiten .Ook het eetplan heeft voor mij goed gewerkt  .Ga nog steeds elke keer met plezier sporten, wat toch eigenlijk de bedoeling moet zijn

Nadjezjda le Maire

Op advies van een vriendin gaan sporten bij coach Puck. Ze heeft niets teveel gezegd!! In 2 maanden tijd al 10 kilo afgevallen dankzij de goede begeleiding van Puck op het gebied van sporten en voeding. Ook het stellen van tussentijdse (kleinere) doelen helpt mij om gemotiveerd te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn doel, om komende winter weer samen met mijn gezin te kunnen gaan skiën, ga halen ⛷💪

Nadjezjda le Maire

Geertje Kalle

Trainen bij Sport & Slankstudio biedt me overzicht in mijn workouts en structuur in de planning daarvan. Daardoor boek ik goede resultaten! -

Geertje Kalle

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Meer info?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Sport & Slankstudio door dit formulier in te vullen