Het aanbod van Sport & Slankstudio

Het aanbod van Sport & Slankstudio

Ontdek het veelzijdige Milon, Jouweetplan en Smallgroup training aanbod van Sport & Slankstudio

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Milon
Milon

Met de Milon Cirkel train je 2 keer per 10 dagen slechts 35 minuten. Je traint zes grote spiergroepen en wissel je af met cardiotraining. De spierversterkende oefeningen train je steeds 1 minuut. De cardio oefeningen train je 4 minuten. De wisseltijd is steeds 30 seconden. Je training is dus zeer afwisselend en compleet!

Jouweetplan
Jouweetplan

Onder begeleiding van onze deskundige voedingscoaches behaal jij binnen 12 weken jouw doel. Dit doen wij op een gezonde manier met gevarieerd eten binnen een speciaal voor jou op maat gemaakt wekelijks eetschema. Hierdoor garanderen wij succes!

Meer info
Small Group Fitness
Small Group Fitness

Small group fitness is sporten onder begeleiding van een personal trainer! Jouw coach kijkt wat je doelstelling is, wat je daarvoor moet doen, welke oefeningen hierbij passen en let uiteraard op de juiste houding. Je traint in kleine groepjes van maximaal 5 andere sporters, waarbij iedereen individueel naar zijn/haar doel werkt.

Wat onze leden zeggen

Karin

Ik ben Karin 52 jaar en sport nu bijna 1 jaar bij bas .Gaat supergoed, door blessure tijdlang uitgeschakeld maar ook dan is er aandacht voor je. Er wordt goed gecoached en het is superleuk!

Karin

Jessica

Ik ben Jessica, van nature geen hardcore sporter. Inmiddels door de 1e sport fase heen. Ik voel me heerlijk fit en ben ook nog slanker geworden. Sportcoach Bas doet wat hij beloofd! Samen staan we sterk....

Jessica

Christian

De sport en slankstudio in Dinteloord is een sociale, sportieve plek met vleugjes liefde en aandacht in zich. Altijd voelt iedereen zich er op zijn gemak en wordt je ook op mindere momenten gemotiveerd om door te gaan. Als je op zoek bent naar een plek om te sporten, af te vallen en te socialiseren, is de sport en slankstudio in Dinteloord de ideale plek voor jou.

Christian

Nicole

Twee jaar geleden begonnen met het sporten bij Sport & Slankstudio en in tussentijd veel verandering meegemaakt. Waaronder: sportiever door de dag, slanker geworden, voedingspatroon aangepast, meer energie en je kunt meer aan als fittere oma!! Aan het begin had ik veel klachten veel aan mijn schouder/nek toen de tijd liep ik ook met een fysio mee, uiteindelijk paar aangepaste oefeningen gekregen en nu heb ik ze allemaal niet meer nodig en kan ik vol gas geven in het milon rondje! Dus het zeker de moeite waard als je schouder klachten hebt.

Nicole

Paul

Ik kom hier graag sporten. Het is een gezellige, leuke club met een gemoedelijke sfeer Twee keer in de week kom ik sporten om zo uiteindelijk gezond oud te worden!

Paul

Collin

Ik ben Collin en na enige tijd gesport te hebben bij Sport & Slankstudio Oudenbosch, ben ik in november 2020 overgestapt naar Sport & Slankstudio Dinteloord. Het beviel meteen goed. Ze kijken naar wat je doel is en begeleiden je hier bij om dit op een efficiënte manier te halen, waarbij je de mogelijkheid hebt om dit af te wisselen met de Milon Circle of buitentraining.

Collin

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en doe de lidmaatschapstest!

Nog vragen?

Geen probleem.

Bij Sport & Slank hebben we een breed aanbod dat aansluit op jouw doelen en wensen. Doe de online test en ontdek welk aanbod het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Over Sport & Slank

Sport & Slankstudio helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de gratis rondleiding. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, start vandaag jouw gezondere leefstijl!

Locaties

Nederland:

Alblasserdam, Bergen op zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Etten-Leur, Hoogerheide, Hoogeveen, Klundert, Middelharnis, Nieuw-Vennep, Oud Gastel, Oudenbosch, Papendrecht, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Roosendaal de Meeten, Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Sliedrecht, Udenhout, Ulvenhout, Vught, Zundert, Zwijndrecht

België:

Essen, Kalmthout, Maldegem, Ninove, Zottegem

Maak kennis met Sport&Slank

Maak kennis met Sport&Slank