Wij zijn opzoek naar jou

Wij zijn opzoek naar jou

Is het jouw passie om mensen te helpen naar een betere leefstijl en wil jij diegene zijn waardoor er weer een glimlach op de gezichten van vele mensen komt? Dan ben jij de juiste persoon om te solliciteren bij Sport & Slankstudio!

 

arrow-down

Vacatures

Sport & Slankstudio Lifestyle Coach!
Sport & Slankstudio Lifestyle Coach!
Stage bij Sport & Slankstudio
Stage bij Sport & Slankstudio
Sport & Slankstudio hoofdkantoor
Sport & Slankstudio hoofdkantoor

Over Sport & Slank

Sport & Slankstudio helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de proefmaand. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, start vandaag jouw gezondere leefstijl!

Locaties

Nederland:

Bergen op zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Etten-Leur, Hoogerheide, Kaatsheuvel,Klundert, Middelharnis, Nieuw-VennepOudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, Raamsdonksfeer, Roosendaal de Meeten, Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Udenhout, Ulvenhout, Vught, Zundert, Zwijndrecht

België:

Essen en Kalmthout