Locaties van Sport & Slankstudio
arrow-down

De locaties in Belgie

Essen

Beliestraat 23

2910 Essen

 

0613970843

essen@sportenslankstudio.be

Details
Kalmthout

Pastoor Weytslaan 13

2920 Kalmthout

 

+32 477166508

kalmthout@sportenslankstudio.be

Details
Maldegem (BE)

Maldegem (BE),
Gentse Steenweg 147
9990 Maldegem

maldegem@sportenslankstudio.be

Details

Ninove (BE)

Brakelsesteenweg 467

9400 Ninove, België

ninove@sportenslankstudio.be

Details

Zottegem (BE)

Industrielaan 16

9620 Zottegem, Belgie

Zottegem@sportenslankstudio.be

Details

Wat onze leden zeggen

Paul

Ik kom hier graag sporten. Het is een gezellige, leuke club met een gemoedelijke sfeer Twee keer in de week kom ik sporten om zo uiteindelijk gezond oud te worden!

Paul

Christian

De sport en slankstudio in Dinteloord is een sociale, sportieve plek met vleugjes liefde en aandacht in zich. Altijd voelt iedereen zich er op zijn gemak en wordt je ook op mindere momenten gemotiveerd om door te gaan. Als je op zoek bent naar een plek om te sporten, af te vallen en te socialiseren, is de sport en slankstudio in Dinteloord de ideale plek voor jou.

Christian

Karin

Ik ben Karin 52 jaar en sport nu bijna 1 jaar bij bas .Gaat supergoed, door blessure tijdlang uitgeschakeld maar ook dan is er aandacht voor je. Er wordt goed gecoached en het is superleuk!

Karin

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Nog vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Over Sport & Slank

Sport & Slankstudio helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de gratis proefmaand. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, start vandaag jouw gezondere leefstijl!

Locaties

Nederland:

Baarn, Bergen op zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Etten-Leur, Hoogerheide, Kaatsheuvel,Klundert, Middelharnis, Nieuw-VennepOudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, RaamsdonksveerRoosendaal de Meeten, Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Udenhout, Ulvenhout, Vught, Zundert, Zwijndrecht

België:

Essen en Kalmthout

Maak kennis met Sport & Slankstudio

Maak kennis met Sport & Slankstudio