Word nu lid

De trainingsdoelen van onze leden kunnen heel verschillend zijn. Daarom stelt Sport & Slankstudio voor nieuwe leden altijd een persoonlijk aanbod samen op basis van doelen, behoeften, wensen en andere zorgen.

Word nu lid
arrow-down

Hoeveel kost een Sport & Slank lidmaatschap?

De lidmaatschappen zijn afgestemd op de behoeften en doelen van onze leden. Daarom kunnen wij pas een concrete prijs vaststellen nadat wij bekend zijn met jouw behoeftes.

Wil je meer weten vul dan het formulier in en klik vervolgens op “verzenden”.

Na ontvangst van jouw verzoek zal een van onze medewerkers van Sport & Slankstudio contact met jou opnemen en jou verzorgen van meer informatie.

Waarom Sport & Slankstudio

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Sport & Slank altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Onze methode
Onze methode

Bij Sport & Slankstudio werk je in slechts 2x 35 minuten aan jouw gezondheid. Jouw coach zorgt samen met de Milon Cirkel ervoor dat jij het sporten vol gaat houden, doelstellingen gaat behalen en hier niet bij hoeft na te denken. De coach stelt samen met jou de apparaten af, waardoor jij aan de slag kunt op onze unieke en leuke manier!

Motiverende aanpak
Motiverende aanpak

Bij Sport & Slankstudio maken we na iedere training een nieuwe afspraak met je. Op deze manier zorgen we ervoor dat we je niet hoeven te missen en jij aan je doelstelling blijft werken. Iedereen heeft wel eens motivatie te kort om te doen wat goed is voor je. Jouw persoonlijke coach houdt je scherp!

Partnervoordeel
Partnervoordeel

''Samen sterker door het leven'', dat is ons motto en in praktijk werkt het ook echt zo! Samen sporten zorgt ervoor dat je gemotiveerder bent en beter aan jouw doelstellingen werkt. En wat werkt er nou beter dan samen met jouw partner aan jullie doelstellingen werken?! Sport & Slankstudio heeft hier een mooi concept voor bedacht welke we graag bespreken tijdens het gebruikelijke kennismakingsgesprek! Al lid bij Sport & Slankstudio maar nog geen partnervoordeel? Vraag jouw coach!

In 3 eenvoudige stappen naar een lidmaatschap

Stap 1
Klik op de knop, vul het formulier in en klik vervolgens op “Verzenden”.

Stap 2
Plan zelf gelijk een afspraak in voor een kennismaking

Stap 3

We hebben binnen 1 werkdag contact met je en maken samen een afspraak voor je eerste dag bij Sport & Slankstudio.

Stap 4
Pak je sporttas in, kom naar Sport en Slankstudio en samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

1e stap

FAQ

Ja, met onze gratis belevingsmaand kun je ons een maand lang zonder risico uitproberen.
Heel simpel! Doe vrijblijvend eerst de lidmaatschapstest en kijk welk programma het beste bij je past.
Dat hangt helemaal af van jouw wensen en behoeften. Vul vrijblijvend de lidmaatschapstest op deze pagina in en wij doen je een persoonlijke aanbieding.

Over Sport & Slank

Sport & Slankstudio helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de proefmaand. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, start vandaag jouw gezondere leefstijl!

Locaties

Nederland:

Bergen op zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Etten-Leur, Hoogerheide, Kaatsheuvel,Klundert, Middelharnis, Nieuw-VennepOudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, PapendrechtRaamsdonksveerRoosendaal de Meeten, Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Udenhout, Ulvenhout, Vught, Zundert, Zwijndrecht

België:

Essen en Kalmthout