Wat zijn de tarieven van Sport & Slankstudio?

Wat zijn de tarieven van Sport & Slankstudio?

Doe de lidmaatschapstest.

arrow-down

Passend programma

Bij Sport & Slank krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Tony Schram

"Voor iemand die niet graag naar een traditionele sportschool gaat is dit een ideale oplossing. 3 kwartier per keer met goede en persoonlijke begeleiding. Obv je wensen en mogelijkheden word je programma steeds aangepast. Ga er niet altijd met zin naar toe maar kom er altijd voldaan en positief vandaan."

Tony Schram

Petra Schram

"Door de overgang veranderde mijn lichaam. Kreeg het advies om naar de sportschool te gaan (fitness). Mijn eerste reactie was dan ook, nee echt niet, is niets voor mij. Tot ik milon cirkel ontdekte. In 35 minuten train je je lichaam en het heeft effect. Door de continue begeleiding van een coach blijf je vorderingen maken."

Petra Schram

Melissa

"Sinds november 2021 ben ik samen met een vriendin gaan sporten bij Sport & Slank in Oudenbosch. Ik vind het leuk als er een balans is tussen actie en gezelligheid. Dat heb ik hier gevonden! Robin hoort mijn geklaag aan, maar krijgt het toch voor elkaar mij te activeren en dat ik netjes 2 keer per week in de sportschool ben. Op naar nog vele sportieve lachmomenten!"

Melissa

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Jouw voordelen bij Sport & Slankstudio

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Sport & Slankstudio omvat Milon, Personal training, vrije fitness en meer.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij Sport & Slankstudio train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 9 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Sport & Slankstudio

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Sport & Slankstudio!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Sport & Slankstudio en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meest gestelde vragen (en antwoorden!) over de Sport & Slank lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie