Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Leer Sport & Slankstudio kennen

arrow-down

Nu aanvragen: Kennismakingsgesprek

De makkelijkste manier om te starten met sporten bij Sport & Slankstudio.

Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Karin

Ik ben Karin 52 jaar en sport nu bijna 1 jaar bij bas .Gaat supergoed, door blessure tijdlang uitgeschakeld maar ook dan is er aandacht voor je. Er wordt goed gecoached en het is superleuk!

Karin

Jessica

Ik ben Jessica, van nature geen hardcore sporter. Inmiddels door de 1e sport fase heen. Ik voel me heerlijk fit en ben ook nog slanker geworden. Sportcoach Bas doet wat hij beloofd! Samen staan we sterk....

Jessica

Christian

De sport en slankstudio in Dinteloord is een sociale, sportieve plek met vleugjes liefde en aandacht in zich. Altijd voelt iedereen zich er op zijn gemak en wordt je ook op mindere momenten gemotiveerd om door te gaan. Als je op zoek bent naar een plek om te sporten, af te vallen en te socialiseren, is de sport en slankstudio in Dinteloord de ideale plek voor jou.

Christian

Nicole

Twee jaar geleden begonnen met het sporten bij Sport & Slankstudio en in tussentijd veel verandering meegemaakt. Waaronder: sportiever door de dag, slanker geworden, voedingspatroon aangepast, meer energie en je kunt meer aan als fittere oma!! Aan het begin had ik veel klachten veel aan mijn schouder/nek toen de tijd liep ik ook met een fysio mee, uiteindelijk paar aangepaste oefeningen gekregen en nu heb ik ze allemaal niet meer nodig en kan ik vol gas geven in het milon rondje! Dus het zeker de moeite waard als je schouder klachten hebt.

Nicole

Paul

Ik kom hier graag sporten. Het is een gezellige, leuke club met een gemoedelijke sfeer Twee keer in de week kom ik sporten om zo uiteindelijk gezond oud te worden!

Paul

Collin

Ik ben Collin en na enige tijd gesport te hebben bij Sport & Slankstudio Oudenbosch, ben ik in november 2020 overgestapt naar Sport & Slankstudio Dinteloord. Het beviel meteen goed. Ze kijken naar wat je doel is en begeleiden je hier bij om dit op een efficiënte manier te halen, waarbij je de mogelijkheid hebt om dit af te wisselen met de Milon Circle of buitentraining.

Collin

circle-arrow-left
circle-arrow-right

In 3 makkelijke stappen naar jouw kennismakingsgesprek

Stap 1
Klik hieronder op ‘1e Stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Volgende stap’

Stap 2

Plan zelf gelijk een afspraak of laat ons contact met je op nemen, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

Stap 3
Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuis voelt bij Sport & Slank.

1e Stap
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

FAQ

Nee, je kunt zonder risico het gesprek aangaan. Er zijn geen verborgen risico's en er staat niets in de kleine lettertjes.
Ja, persoonlijke ondersteuning is enorm belangrijk, zeker in dit kennismakingsgesprek. We willen er vanaf dag 1 voor zorgen dat je met plezier en in een veilige omgeving bij ons traint.
Dat is helemaal aan jou. Je kunt lid worden van Sport & Slankstudio of het nog even met je partner bespreken.
Voor iedereen die onder begeleiding aan zijn of haar doelstelling wilt werken en bij Sport & Slankstudio wilt ervaren of wij de juiste match zijn met elkaar! Heb je blessures of andere aandachtspunten? Geen probleem, juist daar zijn wij erg goed in.

Over Sport & Slank

Sport & Slankstudio helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de kennismakingsgesprek. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, start vandaag jouw gezondere leefstijl!

Locaties

Nederland:

 Bergen op zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Etten-Leur, Hoogerheide, Klundert, Middelharnis, Nieuw-VennepOudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, PapendrechtRaamsdonksveer, Roosendaal de Meeten, Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Udenhout, Ulvenhout, Vught, Zundert, Zwijndrecht

België:

Essen en Kalmthout

Maak kennis met sporten bij Sport & Slankstudio

Maak kennis met sporten bij Sport & Slankstudio