Start met fitness bij Sport & Slankstudio Oudenbosch

Start met fitness bij Sport & Slankstudio Oudenbosch

arrow-down

Waarom Sport & Slankstudio Oudenbosch?

Slechts 35 min. per trainingssessie
Slechts 35 min. per trainingssessie

Bewegen in huiselijke sfeer
Bewegen in huiselijke sfeer

Altijd persoonlijke begeleiding
Altijd persoonlijke begeleiding

Lokaal voordeel door ons unieke spaarsysteem
Lokaal voordeel door ons unieke spaarsysteem

Personal trainer

 

Sport & Slankstudio Oudenbosch

Coach Sport & Slankstudio Oudenbosch
Personal Trainer Robin

 

Over mij

 

“Het is belangrijk om samen naar een doel te streven! Je kan jezelf namelijk niet opvangen als je valt, wij doen het samen!” – Robin
Kom jij maar niet van die overtollige kilo’s af, zit je niet lekker in je vel of heb je eigenlijk geen zin om te trainen? Ook geen zin in een drukke sportschool waarbij je niet weet wat je moet doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met slechts 2x 35 minuten trainen per week zorgen wij voor een blijvende smile!

 

 

Over Sport & Slankstudio Oudenbosch

 

De voordelen

Op zoek naar de beste sportschool in de buurt, maar heb je geen zin in een drukke sportschool waarbij je niet weet wat je moet doen? Heb je eigenlijk niet veel zin om te trainen en wil je er niet te veel tijd aan kwijt te zijn. Dan ben je bij Sport & Slankstudio Oudenbosch op het juiste adres! De beste kleinschalig sportschool in Oudenbosch waar jij aan je persoonlijke doelen kunt werken. Hier wordt je onder persoonlijke begeleiding fit met 2x per week 35 minuten trainen op de Milon Cirkel. Bij ons train je op afspraak waardoor jij een stok achter de deur hebt. De coaches staan altijd voor je klaar en helpen jou om je doelen te bereiken. Ook met een blessure kan jij veilig op de Milon Cirkel komen trainen. Alle apparaten zijn persoonlijke afgesteld en je traint altijd onder begeleiding van onze vakkundige coaches. De sportschool in Oudenbosch heeft een unieke huiselijke sfeer om in te trainen en je kunt na de training een lekker gratis bakje koffie of thee drinken. Ook kun je voor leuke prijzen sparen in ons spaarsysteem. Ben jij klaar om je doelen te bereiken?

Wat bieden wij aan?

Bij onze sportschool in Oudenbosch kun je trainen op de Milon Cirkel. Hierbij train je in 35 minuten 6 grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Daarnaast kun je bij ons ook small group training doen. Hierbij krijg je oefeningen die bij jouw doel passen onder begeleiding van een personal trainer.  Je traint in kleine groepjes van maximaal 5 andere sporters, waarbij iedereen individueel naar zijn/haar doel werkt. Heb je moeite met gezond eten of zou je graag willen afvallen? Naast dat je kan sporten op de Milon Cirkel of in de small group fitness helpen wij jou ook met gezonde voeding. Met jouweetplan maken wij gezond eten makkelijker voor jou en je gehele gezin, makkelijk hé!. Doormiddel van een wekelijks eetschema die per week op jou wordt aangepast en de begeleiding van de coaches brengen wij jou naar een gezonde leefstijl. Sporten en gezond eten op een leuke manier is dus mogelijk bij Sport & Slankstudio Oudenbosch.

Samen sporten met familie of vrienden kan natuurlijk ook! Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Sport & Slankstudio Oudenbosch ? Middels onze lidmaatschaptest kan je zelf bekijken welk programma het beste bij jouw of jullie doelstelling past. Of vul hieronder je gegevens in en kijk aan de hand van een vrijblijvend gesprek met een coach wat we voor jou kunnen doen.

Sportschool Oudenbosch
Sportschool Oudenbosch | Sport & Slankstudio

Contact

Blauwe Hoefweg 18, 4731 DJ Oudenbosch

Wat klanten zeggen

Bjørn

Hoi, Mijn naam is bjørn. Ik sport al een tijdje bij sport en slank studio in Klundert. Persoonlijk vind ik het fijn dat het een relatief kleine sportschool is waardoor er meer persoonlijke begeleiding is door de gemotiveerde coaches. Ik voel me sinds ik begonnen ben mentaal en fysiek fitter. Mooi is dat je in slechts zo'n 35 minuutjes toch een volledige training hebt. Kortom fijn om hier te sporten en je doelen te halen. 💪

Bjørn

Marjoke

Hoi, Mijn naam is Marjoke. Sinds een halfjaar sport ik 2 x per week bij sport en slankstudio Klundert. Persoonlijk vind ik het fijn om in een relatief kleine sportschool aan je doelen te kunnen werken. Dit gebeurt onder zeer kundig en gemotiveerde coaches. Je merkt aan alles dat er een fijne sfeer hangt. Ik voel me sinds ik begonnen ben niet alleen mentaal fitter maar zie ook resultaat van een van mijn doelen. Geweldig dat je dit in ongeveer 35 minuten training kan bereiken. Heel fijn om hier te mogen en kunnen sporten.

Marjoke

Peter

Hoi, Mijn naam is Peter. Sinds een halfjaar sport ik 3x per week bij sport en slankstudio te Klundert. Persoonlijk vind ik het fijn om in een relatief kleine sportschool aan je doelen te kunnen werken dit gebeurt onder zeer kundig en gemotiveerde coaches. Het is niet alleen sporten maar ook nog eens gezellig ook. Het is een fijne sfeer waar je in sport. Ik voel me sinds ik begonnen ben steeds fitter en zie resultaten van mijn gestelde doelen. Geweldig dat je dat kunt bereiken in ongeveer 35 minuten trainen. Heel fijn en leuk om hier te mogen sporten.

Peter

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Lidmaatschapstest!

Lidmaatschapstest!

Ontdek of Sport & Slankstudio bij jou past. Doe de lidmaatschapstest!

Sport & Slankstudio

Sport & Slankstudio