Over Sport & Slankstudio

Over Sport & Slankstudio

Sport & Slank helpt leden sinds 2013 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefmaand. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Sport & Slank is jouw persoonlijke coach.”

arrow-down

Waarom Sport & Slankstudio

Bewegen in huiselijke sfeer
Bewegen in huiselijke sfeer

Opzoek naar een plek om aan jouw doelstellingen te werken? Omdat ieder persoon uniek is, leren wij jou graag beter kennen. We nodigen je graag uit bij ons op de club voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we gaan kijken hoe we jou het beste kunnen gaan helpen. Wanneer jij een goed gevoel hebt gekregen tijdens dit gesprek, mag je ervoor kiezen om te starten aan onze gratis proefmaand! Bij Sport & Slankstudio sport iedereen in een veilige en comfortabele omgeving!

Gratis proefmaand
Gratis proefmaand

Bij Sport & Slankstudio kan je altijd starten met een gratis proefmaand waarin jij kunt ervaren of we de juiste plek zijn voor jouw doelstelling. Je werkt in slechts 2x 35 minuten aan jouw gezondheid en jouw coach zorgt samen met de Milon Cirkel ervoor dat jij jouw doelstellingen gaat behalen en sporten gaat volhouden zonder hierbij na te denken. Na iedere training maken we een nieuwe afspraak en zo zijn wij jouw stok achter de deur. Jouw persoonlijke coach is jouw motivator en houdt je scherp!

Partnervoordeel
Partnervoordeel

''Samen sterker door het leven'', dat is ons motto en in praktijk werkt het ook echt zo! Samen sporten zorgt ervoor dat je gemotiveerder bent en beter aan jouw doelstellingen werkt. En wat werkt er nou beter dan samen met jouw partner aan jullie doelstellingen werken?! Sport & Slankstudio heeft hier een mooi concept voor bedacht welke we graag bespreken tijdens het gebruikelijke kennismakingsgesprek! Al lid bij Sport & Slankstudio maar nog geen partnervoordeel? Vraag jouw coach!

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Sport & Slank altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Erik van Sluijs

"Sinds een half jaar doe ik small group fitness bij sport en slank. Herstellende van een hernia was ik op zoek naar een sportschool, die mij een goede begeleiding kon geven tijdens het sporten. Samen met mijn coach Robin zijn we aan de slag gegaan om mijn lichaam sterker en fitter te maken, om te voorkomen dat de hernia terugkomt. Nu een half jaar verder ben ik fitter, sterker en heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam. En ook niet onbelangrijk: omdat de trainingen plaatsvinden in een kleine groep, is het altijd erg gezellig met mede sporters en trainers."

Erik van Sluijs

Jessica

Ik ben Jessica, van nature geen hardcore sporter. Inmiddels door de 1e sport fase heen. Ik voel me heerlijk fit en ben ook nog slanker geworden. Sportcoach Bas doet wat hij beloofd! Samen staan we sterk....

Jessica

Vera

"We sporten inmiddels 3x per week met een vaste groep! Dit motiveert mij om samen gezellig te sporten en elkaar uit te dagen om te komen. Daarbij merk ik dat ik minder blessures heb. Mijn spieren en pezen merken minder zware belasting door het effectief trainen op de Milon en met de goede, professionele begeleiding van coach Bas en Robin merk ik zeker vooruitgang! Ik ben hier sinds kort ook komen wonen en dan is het ook extra leuk om nieuwe contacten te maken tijdens het sporten!"

Vera

Christian

"Altijd voelt iedereen zich er op zijn gemak en wordt je ook op mindere momenten gemotiveerd om door te gaan. Als je op zoek bent naar een plek om te sporten, af te vallen en te socialiseren, is de sport en slankstudio in Dinteloord de ideale plek voor jou."

Christian

Iris

"het is een gezellige en leuke sportschool. Je bent maar een uurtje weg van huis, daardoor heb je nog wat aan je dag. Coach Benjamin is altijd in voor een praatje en 'het foute uur'. Hij weet er altijd weer iets leuks van te maken door naast de Milon cirkel mij ook oefeningen voor de conditie te geven. Er wordt veel gelachen in deze gezellige sportschool."

Iris

Collin

"Het beviel meteen goed. Ze kijken naar wat je doel is en begeleiden je hier bij om dit op een efficiënte manier te halen, waarbij je de mogelijkheid hebt om dit af te wisselen met de Milon Circle of buitentraining."

Collin

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Over Sport & Slank

Sport & Slankstudio helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de gratis proefmaand. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, start vandaag jouw gezondere leefstijl!

 

 

Locaties

Nederland:

Bergen op zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Etten-Leur, Hoogerheide, Klundert, Middelharnis, Nieuw-VennepOudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, Papendrecht, RaamsdonksveerRoosendaal de Meeten, Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Udenhout, Ulvenhout, Vught en zwijndrecht

België:

Essen en Kalmthout

Maak kennis met Sport & Slankstudio

Maak kennis met Sport & Slankstudio