Wel of geen goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Wel of geen goede voornemens voor het nieuwe jaar?

“Weet je wat het mooie is aan goede voornemens? Het is dat ze laten zien dat je iets wilt veranderen in je leven en dat je bereid bent om hard te werken om dat te bereiken. Het is nooit te laat om te beginnen met het maken van verbeteringen, dus als je vastbesloten bent om je doelen te bereiken, zal niets je kunnen tegenhouden.

Denk aan de voldoening en tevredenheid die je zult voelen als je je voornemens hebt bereikt en blijf doorgaan, ook al is het soms moeilijk. Je bent sterk genoeg om dit te doen. Dus laat je goede voornemens niet vallen en blijf doorgaan totdat je ze hebt behaald. Je zult er geen spijt van hebben!”

 

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf houdt aan je goede voornemens?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je jezelf houdt aan je goede voornemens:

 1. Maak specifieke en haalbare doelen: het is belangrijk om specifieke en haalbare doelen te maken, zodat je niet ontmoedigd raakt als je tegen obstakels aanloopt.
 2. Zet je doelen op papier: schrijf je doelen op en houd ze op een zichtbare plek, zodat je er constant aan herinnerd wordt wat je wilt bereiken.
 3. Maak een plan: maak een plan om je doelen te behalen, met stappen die je kunt nemen om dichter bij je doelen te komen.
 4. Zoek ondersteuning: het kan helpen om een vriend of familielid te vragen om je te helpen bij het behalen van je doelen, of om een goede coach te hebben die je helpt.
 5. Beloon jezelf: beloon jezelf als je vorderingen maakt om je doelen te behalen, om je motivatie te behouden.
 6. Wees flexibel: wees bereid om je plan aan te passen als je tegen obstakels aanloopt, zodat je toch vooruitgang kunt blijven maken.
 7. Blijf doorgaan: blijf doorgaan, ook al is het soms moeilijk, en wees trots op jezelf als je vorderingen maakt.

 

Hoe zorg je ervoor dat je het fitnessen vol blijft houden?

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je het fitnessen vol blijft houden:

 1. Maak het leuk: Zorg dat je sport bij een studio waar het gezellig is, dat je doet wat je leuk vindt en zoek naar activiteiten die je blijven interesseren.
 2. Zoek een sportbuddy: het kan helpen om een sportbuddy te zoeken om samen mee te trainen, zodat je elkaar kunt motiveren en steunen. Bijvoorbeeld je partner, beste vriend(in) of collega!
 3. Maak het gemakkelijk om te trainen: zorg ervoor dat je voldoende tijd en middelen hebt om te trainen, zoals passende kleding en sportschoenen en een gezellige sportstudio.
 4. Stel realistische doelen: stel realistische doelen voor jezelf en focus op de vorderingen die je maakt in plaats van op het eindresultaat.
 5. Geef jezelf tijd om aan te passen: het kan tijd kosten om gewoontes aan te leren, dus geef jezelf tijd om aan het fitnessen te wennen en wees niet te hard voor jezelf als je niet meteen resultaten ziet.
 6. Zoek professionele hulp: als je moeite hebt om het fitnessen vol te houden, kan het helpen om professioneel advies te zoeken, daarbij helpen wij je heel graag, we helpen graag iedereen van jong tot oud!
 7. Blijf positief: blijf positief denken en focus op de voordelen van het fitnessen, zoals het verbeteren van je gezondheid en het behalen van meer energie.

Wat onze leden zeggen

Melissa

Sinds november 2021 ben ik samen met een vriendin gaan sporten bij Sport & Slank in Oudenbosch. Ik vind het leuk als er een balans is tussen actie en gezelligheid. Dat heb ik hier gevonden! Robin hoort mijn geklaag aan, maar krijgt het toch voor elkaar mij te activeren en dat ik netjes 2 keer per week in de sportschool ben. Op naar nog vele sportieve lachmomenten!

Melissa

Kevin

Goede begeleiding en prettige ambiance stimuleren een goede work-out!

Kevin

Ik sport ruim een jaar bij Sport en Slankstudio, onder de bezielende leiding van Puck. De persoonlijke, professionele aandacht werkt goed voor mij . Tijdens de lockdown allerlei mogelijkheden om toch te sporten , thuis maar ook, zodra dit mogelijk was, ook buiten .Ook het eetplan heeft voor mij goed gewerkt  .Ga nog steeds elke keer met plezier sporten, wat toch eigenlijk de bedoeling moet zijn

Nadjezjda le Maire

Op advies van een vriendin gaan sporten bij coach Puck. Ze heeft niets teveel gezegd!! In 2 maanden tijd al 10 kilo afgevallen dankzij de goede begeleiding van Puck op het gebied van sporten en voeding. Ook het stellen van tussentijdse (kleinere) doelen helpt mij om gemotiveerd te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn doel, om komende winter weer samen met mijn gezin te kunnen gaan skiën, ga halen ⛷💪

Nadjezjda le Maire

Geertje Kalle

Trainen bij Sport & Slankstudio biedt me overzicht in mijn workouts en structuur in de planning daarvan. Daardoor boek ik goede resultaten! -

Geertje Kalle

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Meer info?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Sport & Slankstudio door dit formulier in te vullen