Sport & Slankstudio Blog pagina

Sport & Slankstudio Blog pagina

arrow-down

Gezonde leefstijl

Gezond eten

Gezond eten is heel belangrijk wanneer jij een gezonde leefstijl wilt verkrijgen, maar wat is gezond eten? Het gaat om het kiezen van voedzame en gevarieerde voedingsmiddelen zoals groente, fruit, magere eiwitten en volle granen. Deze voedingstoffen zorgen ervoor dat jij alle essentiële vitamines en mineralen binnenkrijgt. Het helpt je de energiebalans te houden en het geeft je ook een verzadigd gevoel. Gezond eten is dus essentieel voor een gezonde leefstijl en helpt je bij het afvallen. Om het gezond eten makkelijk te maken kun je op internet veel ideeën voor gezonde recepten en gezonde snacks vinden.

Gezond eten

 

Conditie opbouwen

Conditie opbouwen is ook erg belangrijk voor een gezonde leefstijl en het helpt wanneer je wilt afvallen. Door een aantal keer per week te sporten kun je je conditie opbouwen. Ga daarom minimaal 2 keer per week naar de sportschool of ga hardlopen, fietsen of zwemmen. Hierdoor zal je veel calorieën verbranden en daardoor het afvallen stimuleren. Ook zal je conditie er hard op vooruit gaan. Bouw je conditie langzaam op en niet te snel, zo voorkom je mogelijke blessures. Combineer het conditie opbouwen met het gezond eten en je zult je gezonde leefstijl positief beïnvloeden.

Conditie opbouwen

 

Milon Cirkel & jouweetplan

Bij Sport & Slankstudio helpen wij jou zowel bij het opbouwen van je conditie, als met het gezond eten. Door minimaal 2 keer per week slechts 35 minuten op de Milon Cirkel te trainen, werk jij al aan je conditie. Op de Milon Cirkel train je 6 grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining, het is dus erg afwisselend en goed voor je conditie. Met jouweetplan wordt jij door onze deskundige coaches begeleid met gezonde voeding. Doormiddel van een persoonlijk wekelijks eetschema en voedingsgesprekjes met de coach kan jij en je gehele gezin elke week gezond eten. Hierbij zal je snel resultaten zien in het afvallen en werk je aan een gezonde leefstijl.

Afvallen en gezonde leefstijl

 

Het succesverhaal van Bianca die 1,5 maand tijd 10kg is afgevallen bij Sport & Slankstudio Etten-Leur

Bianca is een 1,5 maand tijd 10kg afgevallen, dit is natuurlijk een super resultaat!

‘’Gewoon goed opletten en bewust zijn van wat je eet en in je mond sport. Het gezond eten gaat mij goed af, ik heb hier een goede balans in gevonden. Ook sport ik 2 keer per week op de Milon Cirkel, zelfs dat gaat super. Door de persoonlijke begeleiding van de coaches ben ik hard op weg naar een gezonde leefstijl!’’ -Bianca

Conclusie gezonde leefstijl

Wanneer je een gezonde leefstijl wilt moet je dus een goede balans vinden in zowel gezond eten als in het conditie opbouwen. Door gezonde voeding te eten krijg je minder calorieën binnen. Door meer te bewegen verbrand je meer calorieën en je zult dus gaan afvallen. Gezonder eten en meer bewegen zijn dus dé belangrijkste aspecten bij het verkrijgen van een gezonde leefstijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Sport & Slankstudio? Middels onze lidmaatschaptest kan je zelf bekijken welk programma het beste bij jouw doelstelling past, want het trainingsprogramma is uiteraard voor iedereen uniek. Vul de test met 5 korte vragen binnen 1 minuut in en ontdek jouw persoonlijke programma hier!

Nog vragen of suggesties? Neem contact met ons op!

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Over Sport & Slank

Sport & Slankstudio helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de proefmaand. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, start vandaag jouw gezondere leefstijl!

Locaties

Nederland:

Bergen op zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Etten-Leur, Hoogerheide, Hoogeveen, Klundert, Middelharnis, Nieuw-VennepOudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, RaamsdonksveerRoosendaal de Meeten, Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Udenhout, Ulvenhout, Vught, Zundert, Zwijndrecht

België:

Essen en Kalmthout