Sport & Slankstudio Blog pagina

Sport & Slankstudio Blog pagina

arrow-down

Afvallen met de Milon Cirkel? Geen zin of tijd is verleden tijd!

Milon Cirkel = Afvallen, geen zin of tijd is verleden tijd!

Geen zin in krachthonken, weinig tijd en/of zin om naar de sportschool te gaan maar wil je wel fitter worden of afvallen? Dan is Sport & Slankstudio echt iets voor jou middels ons geheime wapen:

 

De Milon cirkel!

De Milon cirkel is niet alleen een innovatief fitnessconcept, maar ook een geweldige manier om af te vallen. Door de combinatie van krachttraining en cardiovasculaire oefeningen, in combinatie met het gepersonaliseerde programma, is de Milon cirkel zeer effectief in het verbranden van vet en het opbouwen van spieren. Bovendien zie je vaak sneller resultaten dan bij traditionele fitnessprogramma’s, wat het nog aantrekkelijker maakt voor mensen die willen afvallen.

In deze blog zullen we de voordelen van de Milon cirkel bespreken en uitleggen wat het onderscheidt van traditionele fitness.

 

  1. Tijdsbesparing; ”Afvallen in slechts 2x 35 minuten per week!’’

De Milon cirkel is niet alleen een innovatief fitnessconcept, maar ook een geweldige manier om af te vallen. Door de combinatie van krachttraining en cardiovasculaire oefeningen, in combinatie met het gepersonaliseerde programma, is de Milon cirkel zeer effectief in het verbranden van vet en het opbouwen van spieren. En dat alles met 2x 35 minuten per week, zo is het ook nog ontzettend tijdbesparend. Bovendien zie je vaak sneller resultaten dan bij traditionele fitnessprogramma’s, wat het nog aantrekkelijker maakt voor mensen die willen afvallen. Zeker in combinatie met het persoonlijke voedingsprogramma Jouweetplan.

 

  1. Persoonlijk programma: ”Geen standaard trainingsprogramma’s, iedereen is anders!’’

Op al onze Milon cirkel locaties staat altijd 1 persoonlijke coach die samen in combinatie met de Milon Cirkel het perfecte persoonlijke programma op maat voor jou kan opstellen.

De eerste keer op de Milon cirkel word je uitgebreid getest om te bepalen welk gewicht en welke instellingen het beste bij jou passen. Dit betekent dat je een programma krijgt dat precies is afgestemd op jouw lichaam en fitnessniveau. Hierdoor krijg je sneller resultaten en voorkom je blessures. Daarnaast is de coach ook altijd aanwezig om jou nog extra op weg te helpen en te motiveren tijdens de workouts. Fijn he?!

 

  1. Afwisseling en uitdaging; ”Wij dagen je elke training uit met een glimlach!’’

Een ander voordeel van de Milon cirkel is de afwisseling en uitdaging die het biedt. Het programma bestaat uit verschillende stations met elk hun eigen set van oefeningen. Hierdoor krijg je niet alleen een full-body workout, maar ook afwisseling in je training. Bovendien worden de oefeningen in intensiteit verhoogd of net wat anders ingesteld door jouw coach naarmate je vooruitgang boekt, waardoor je altijd wordt uitgedaagd en jezelf blijft verbeteren. Buiten de trainingsmethode zelf, is de coach altijd in staat om jou uit te dagen middels onze challenges of uitdagingen.

 

  1. Veiligheid; ‘’Doe ik deze oefening wel goed?’’ Is verleden tijd!

Veiligheid is een belangrijk aspect van de Milon cirkel. De apparaten zijn ontworpen om veilig en effectief te zijn, waardoor je blessures kunt voorkomen. Bovendien zijn de apparaten volledig geautomatiseerd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het aanpassen van de gewichten of instellingen.

 

  1. Milon Cirkel levert resultaat.

Tot slot levert de Milon cirkel resultaten op. Door de combinatie van kracht- en cardiovasculaire training, in combinatie met het gepersonaliseerde programma, is de Milon cirkel zeer effectief in het verbranden van vet en het opbouwen van spieren en om af te vallen. Bovendien zie je vaak sneller resultaten dan bij traditionele fitnessprogramma’s.

 

Conclusie

Kortom, de Milon cirkel biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele fitnessprogramma’s en is de perfecte manier om af te vallen en fit te worden. Het bespaart tijd, biedt een gepersonaliseerd programma, biedt afwisseling en uitdaging, is veilig en levert resultaten op. Het is een innovatief fitnessconcept dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden en kan helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen op een snelle en effectieve manier. Door de combinatie van kracht- en cardiovasculaire oefeningen in een korte tijd, kun je in slechts 35 minuten een volledige full-body workout krijgen.

Kennis maken met onze studio?

Probeer de Milon cirkel uit en ontdek zelf de voordelen! Ben je geïnteresseerd in deze manier van sporten en wil je het zelf eens uit proberen? Ga dan onze Proefmaand aan! We vertellen je graag eerst persoonlijk meer over onze methodes en als dit jou bevalt dan gaan we een maand lang aan de slag, zonder verdere verplichtingen of kleine lettertjes. Zo kan jij optimaal ervaren of wij de juiste plek zijn om aan jouw doelstelling(en) te werken.

Bezoek ons in Nederland en België op de volgende locaties:

Bergen op Zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Essen, Etten-Leur, Hoogerheide, Hoogeveen, Kaatsheuvel, Kalmthout, Klundert, Middelharnis, Nieuw-Vennep, Oudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Roosendaal de Meeten, Roosendaal Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Udenhout, Ulvenhout, Vught en Zwijndrecht.

Nog vragen of suggesties? Neem contact met ons op!

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Over Sport & Slank

Sport & Slankstudio helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met de proefmaand. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, start vandaag jouw gezondere leefstijl!

Locaties

Nederland:

Bergen op zoom, Dinteloord, Dordrecht, Dordrecht Centrum, Emmen, Etten-Leur, Hoogerheide, Hoogeveen, Klundert, Middelharnis, Nieuw-VennepOudenbosch, Oud Gastel, Prinsenbeek, RaamsdonksveerRoosendaal de Meeten, Vijfhuizenberg, Sleeuwijk, Udenhout, Ulvenhout, Vught, Zundert, Zwijndrecht

België:

Essen en Kalmthout