Fitness bij Sport & Slankstudio

Fitness bij Sport & Slankstudio

Wil jij ook op een eenvoudige manier jouw fitness doel behalen, maar weet je niet zeker waar en hoe je moet beginnen? Vraag vrijblijvend alle (start)informatie aan over fitness bij Sport en Slankstudio en ontdek hoe jij jezelf kan helpen:

✅ Slechts 35 minuten per training
✅ Geschikt voor elk niveau
✅ Start met een Gratis Proefmaand

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere of actievere leefstijl!

arrow-down

Waarom Sport & Slankstudio?

Bewegen in huiselijke sfeer
Bewegen in huiselijke sfeer

Op zoek naar een plek om aan jouw doelstellingen te werken? Omdat ieder persoon uniek is, leren wij jou graag beter kennen. We nodigen je graag uit bij ons op de club voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we gaan kijken hoe we jou het beste kunnen gaan helpen.

Partnervoordeel
Partnervoordeel

''Samen sterker door het leven'', dat is ons motto en in praktijk werkt het ook echt zo! Samen sporten zorgt ervoor dat je gemotiveerder bent en beter aan jouw doelstellingen werkt. En wat werkt er nou beter dan samen met jouw partner aan jullie doelstellingen werken?! Vraag jouw coach!

Gratis Proefmaand
Gratis Proefmaand

Bij Sport & Slankstudio kan je altijd starten met een gratis proefmaand waarin jij kunt ervaren of we de juiste plek zijn voor jouw doelstelling. Je werkt in slechts 2x 35 minuten aan jouw gezondheid en jouw coach zorgt samen met de Milon Cirkel ervoor dat jij jouw doelstellingen gaat behalen en sporten gaat volhouden zonder hierbij na te denken.

100% Begeleiding
100% Begeleiding

Nieuwe leden starten bij Sport & Slank altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Wat onze leden zeggen

Nicole

Twee jaar geleden begonnen met het sporten bij Sport & Slankstudio en in tussentijd veel verandering meegemaakt. Waaronder: sportiever door de dag, slanker geworden, voedingspatroon aangepast, meer energie en je kunt meer aan als fittere oma!! Aan het begin had ik veel klachten veel aan mijn schouder/nek toen de tijd liep ik ook met een fysio mee, uiteindelijk paar aangepaste oefeningen gekregen en nu heb ik ze allemaal niet meer nodig en kan ik vol gas geven in het milon rondje! Dus het zeker de moeite waard als je schouder klachten hebt.

Nicole

Collin

Het beviel meteen goed. Ze kijken naar wat je doel is en begeleiden je hier bij om dit op een efficiënte manier te halen, waarbij je de mogelijkheid hebt om dit af te wisselen met de Milon Circle of buitentraining.

Collin

Christian

De Sport en Slankstudio in Dinteloord is een sociale, sportieve plek met vleugjes liefde en aandacht in zich. Altijd voelt iedereen zich er op zijn gemak en wordt je ook op mindere momenten gemotiveerd om door te gaan. Als je op zoek bent naar een plek om te sporten, af te vallen en te socialiseren, is de Sport en Slankstudio in Dinteloord de ideale plek voor jou.

Christian

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!