GEZOCHT: 30 mannen uit Raamsdonksveer e.o.:

Afslank Marathon (10 weken)

Weinig tijd of zin om te sporten?
Word als nog fitter & sterker met dit unieke plan!

  Afslankprogramma op maat

  Met professionele begeleiding

  Ervaar meer zelfvertrouwen

arrow-down

Waarom de Afslank Marathon?


<h4>Ideaal voor beginners</h4>

Ideaal voor beginners

<h4>Strak & slank in 35 min. per training</h4>

Strak & slank in 35 min. per training

<h4>Boost je conditie</h4>

Boost je conditie

<h4>Start met een gratis proefmaand</h4>

Start met een gratis proefmaand

Wat onze leden zeggen


Nicole

Twee jaar geleden begonnen met het sporten bij Sport & Slankstudio en in tussentijd veel verandering meegemaakt. Waaronder: sportiever door de dag, slanker geworden, voedingspatroon aangepast, meer energie en je kunt meer aan als fittere oma!! Aan het begin had ik veel klachten veel aan mijn schouder/nek toen de tijd liep ik ook met een fysio mee, uiteindelijk paar aangepaste oefeningen gekregen en nu heb ik ze allemaal niet meer nodig en kan ik vol gas geven in het milon rondje! Dus het zeker de moeite waard als je schouder klachten hebt.

Nicole

Collin

Ik ben Collin en na enige tijd gesport te hebben bij Sport & Slankstudio Oudenbosch, ben ik in november 2020 overgestapt naar Sport & Slankstudio Dinteloord. Het beviel meteen goed. Ze kijken naar wat je doel is en begeleiden je hier bij om dit op een efficiënte manier te halen, waarbij je de mogelijkheid hebt om dit af te wisselen met de Milon Circle of buitentraining.

Collin

Christian

De sport en slankstudio in Dinteloord is een sociale, sportieve plek met vleugjes liefde en aandacht in zich. Altijd voelt iedereen zich er op zijn gemak en wordt je ook op mindere momenten gemotiveerd om door te gaan. Als je op zoek bent naar een plek om te sporten, af te vallen en te socialiseren, is de sport en slankstudio in Dinteloord de ideale plek voor jou.

Christian

Karin

Ik ben Karin 52 jaar en sport nu bijna 1 jaar bij bas .Gaat supergoed, door blessure tijdlang uitgeschakeld maar ook dan is er aandacht voor je. Er wordt goed gecoached en het is superleuk!

Karin

Jessica

Ik ben Jessica, van nature geen hardcore sporter. Inmiddels door de 1e sport fase heen. Ik voel me heerlijk fit en ben ook nog slanker geworden. Sportcoach Bas doet wat hij beloofd! Samen staan we sterk....

Jessica

Paul

Ik kom hier graag sporten. Het is een gezellige, leuke club met een gemoedelijke sfeer Twee keer in de week kom ik sporten om zo uiteindelijk gezond oud te worden!

Paul

circle-arrow-left
circle-arrow-right
<h1 class="lead" style="text-align: center;"><strong><span style="color: #212529; font-size: 35px; font-weight: 800;">In 10 weken weer fitter, slanker en gezonder!</span></strong></h1>

In 10 weken weer fitter, slanker en gezonder!


Klik op de knop hieronder voor alle (start)informatie

<b>Let op:</b> nog 7 plaatsen beschikbaar!

Let op: nog 7 plaatsen beschikbaar!