Personal training Breda

Het feit dat je op dit artikel leest betekent in dat je op zoek bent naar een personal training in Breda, dit kan dan ook prima bij onze sportschool. Het pluspunt van ons bedrijf is de persoonlijke aandacht die iedere persoon weer zal krijgen, dit is dus de zogeheten personal training. Het voordeel hiervan is dat je jouw doelen vele malen makkelijk kan bereiken, je hebt dan namelijk een doel om te behalen samen met een instructeur. Dit doel is helemaal niet meer zo moeilijk door het trainen met de sportleraren en andere medewerkers. Hoe werken we dan precies, lees verder om daar achter te komen!

Waar kun je personal training volgen?

Sport & Slankstudio is niets meer dan een compacte en persoonlijke sportschool waar iedereen via een afspraak onder begeleiding van een instructeur samen gaat sporten. We gaan samen aan de slag om jouw doel binnen te halen, dit proberen we te bereiken via de begeleiding die je bij ons krijgt. We zijn vaak open en de faciliteiten zorgen voor een plek waar iedereen terecht kan. Sport & Slankstudio gaat ook mee met de tijd, we kijken dan ook naar de nieuwe methodes en concepten binnen de wereld van de fitness en we zullen deze zoveel mogelijk toepassen.

Hoe werkt deze personal training nu eigenlijk?

Bij ons werkt de personal training in vier verschillende stappen, laten we deze eens bekijken. De allereerste bijeenkomst is de persoonlijke intake wat gebeurt via metingen en persoonlijk advies. Hier gaan we dus kijken wat je zou willen behalen en wat je uiteindelijke doel zou zijn voor het sporten. Zo weten we precies wat voor soort oefeningen we moeten doen. Hierna komt het trainen op afspraak. Door middel van deze afspraak kunnen we samen gaan kijken naar het huidige niveau van je gezondheid, zo weten we waar je kan verbeteren. Als laatste volgt het doelgericht trainen onder begeleiding van de trainer. Hierdoor kan je dus optimaal resultaat behalen met het sporten. Wil je nog meer informatie hebben dan kan je natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan de site, hier staat nog veel meer op. Misschien zien we jou wel langskomen bij onze sportschool. Ga voor een sportschool door middel van een personal trainer. Zo behaal je jouw doelen zeker!

Neem contact op!

 

Je wordt nu doorgestuurd naar onze BESLOTEN Facebook groep!