TFM-warmtecabines

TFM-warmtecabines


In onze TFM-warmtecabines kunt u doelgerichte bewegingen liggend in een comfortabele, doorzichtige, tot +/- 40°C verwarmde cabine uitvoeren. U maakt gebruik van weerstanden op hand en voet hoogte. De liggende bewegingen ontlasten de rug en gewrichten. De warmte voorkomt absoluut spierpijn en geeft een aangenaam, ontspannen gevoel. Het hoofd houdt men koel, deze ligt buiten de cabine en wordt met een halscape afgesloten.

Bij ons heeft u de keuze om 1,2 of 3 keer per week te komen trainen. Afhankelijk van de periode waarin u graag wilt afslanken is het van belang de juiste keuze te maken. Onze trainer geeft u hierbij dan ook passend advies.

Wanneer u besluit te gaan trainen in onze warmtecabines wordt uw omvang op verschillende plaatsen gemeten(geen verplichting), welke vervolgens in uw persoonlijke trainingsboekje genoteerd zullen worden.

Na 8 trainingssessies wordt u opnieuw gemeten en het resultaat bekeken. Al uw trainingsmomenten worden samen met u ingepland op de tijden dat het u uitkomt!

Mogelijke resultaten :

  • Snel en effectief plaatselijk of algeheel afslanken door enorm energie verbruik.
  • Sterke verbetering van de stofwisseling en de doorbloeding.
  • Enorme conditieverbetering.
  • Verlichting van reumatische gewrichtsklachten.
  • Positieve effecten op stress en slaapstoornissen
  • Vermindering van cellulite.

 

Meer faciliteiten

Bekijk

Vrije fitness

Bekijk

Taboost

Bekijk

Spinning

Bekijk

Zumba

Bekijk

XCORE

Bekijk

Power

Bekijk

Thai Kick